Sağlam’a teşekkür

Gençlerbirliği U-17 takımının grubunda şampiyon olduğunu dile getiren Antrenör Kamil Çağlı, başarılarını çok çalışmaya borçlu olduklarını söyledi.

Bu konuda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam’ın saha desteğinin yadsınamayacağına dikkat çeken Çağlı, “Sayın Müdürümüz, ne zaman ihtiyaç duysak, M. Fehmi Gerçeker Stadı’nı bize açtı. Oyuncularım da bu bilinçle çok çalışarak grubunu şampiyon tamamladı. Bizler de şampiyon kadronun fotoğrafını ölümsüzleştirerek Müdürümüze hediye ettik” dedi.

Gençlerbirliği U-17 takımının diğer grup birincilerinden oluşan takımlarla birlikte Bursa şampiyonası için mücadele edeceğini belirten Antrenör Kamil Çağlı, “6 grup birincileri tek bir grupta mücadele edecek. İlk iki sırada yer alan takımlar Türkiye şampiyonasına katılacak. Gençlerbirliği U-17 takımı olarak, Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Halkımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Gençlerbirliği’nin bu önemli başarısıyla onur duyduklarını dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam ise, “Kendilerine teşekkür ediyorum. Keşke daha büyük destekler verebilsek. İlçemizin güzide takımlarından Gençlerbirliği’nin grubundaki başarısı bizleri oldukça mutlu etti. Bundan sonraki karşılaşmalarında kendilerine başarılar diliyorum. Daha büyük zaferlere imza atacaklarına inanıyorum” diye konuştu.    

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.