Sadık Yılmaz M.T.A.L. TÜBİTAK’ta finalde

Karacabey Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 50. TÜBİTAK Liseler Arası Araştırma Projeleri Bölge Finalinde yer aldı.
Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşen 50. TÜBİTAK Liseler Arası Araştırma Projeleri Bölge Finaline Güney Marmara bölgesinden 110 proje katılmış; Bursa ilini temsilen 13 proje Bölge finalinde yer almıştır. Karacabey’i temsilen Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih alanında ‘Taşların Hakanı–Karacabeyli Tarihçi ve Belgesel Yapımcısı Servet Somuncuoğlu’nun Hayatı ve Çalışmaları’ adlı projeleri ile bölge finalinde yer aldı. 4 gün boyunca tüm bölgenin öğrencileri bilimsel geziler düzenleyerek farklı okullardan öğrenciler ile bir araya geldi. Karacabey’den de birçok okul bilimsel ziyaretler düzenleyerek Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne destek verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin “Bölge Finalinde ilimizi temsil eden 13 proje arasına girmeyi başaran okulumuzu, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.