Sadık Yılmaz, Harmanlı’da anıldı

Sütaş'ın kurucusu büyük insan Sadık Yılmaz ölümünün 8. yılında Harmanlı Köyü'nde anıldı. Sütaş Yönetim Kurulu ve TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz'ın da katıldığı anma etkinliğinde Sadık Yılmaz anısına mevlid okutuldu.
Sütaş ailesinin hazır bulunduğu anma programına Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Hayati Sarı, Harmanlı Köyü Muhtarı Hüseyin Lafçı, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ve yöneticiler, MHP Belediye Meclis Üyesi Bülent Şen, KTSO yöneticileri, Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi idarecileri ile Yılmaz'ın kardeşleri, dünürleri, dostları, arkadaşları ve Sütaş Grubu'nun üst yöneticileri katıldı.
Masaları tek tek gezerek konuklara katılımından dolayı teşekkür eden Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, babaları merhum Sadık Yılmaz'ın izinde emin adımlarla ilerlediklerini ve onu hiçbir zaman unutmadıklarını kaydetti.
    Harmanlı Köyü'nde ilk olarak Sadık Yılmaz'ın anısına yemek verildi. Daha sonra akşam namazını müteakip, Sadık Yılmaz'ın yıllar önce onartıp yeniden köye kazandırdığı, babası ve annesinin adı verilen Celalettin-Havva Yılmaz Camii'nde, ruhu için Kur'an okutuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.