ŞabanYalazı Muhtarlarla kucaklaştı

ŞabanYalazı Muhtarlarla kucaklaştı
Demokrat Parti Karacabey Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı önceki akşam Meydan Lokantası’nda ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. İlçedeki 21 mahalle muhtarından 19’unu katıldığı yemekte, Yalazı’ya gösterilen ilgi Demokrat Parti’lileri memnun etti.
Muhtarlar Derneği Başkanı Kemalettin Vural ve 19 mahalle muhtarının katıldığı Meydan Lokantası’ndaki yemeğe, DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ile birlikte mahalle sorunlarını dinleyen Yalazı, “Mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının istek ve önerileri bizim hizmet yolumuza ışık tutacak, ilçemiz adına özlenen hizmetlerin gerçekleşmesini sağlayacaktır” diye konuştu.
21 mahalleye sahip Karacabey’de, ilçeye hizmet planında birinci basamağı oluşturan mahalle muhtarlarına güzel bir ortamda projelerini sunan DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, mahallelerdeki isteklerini kendisine bildiren muhtarların Belediye hizmetlerine doğrudan büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Sorunların yazılı olarak bildirildiği toplantıda ilçedeki basın temsilcileri de hazır bulundu. İlçedeki hizmet ve yatırımlarda beklentilerin giderek arttığına dikkat çeken Şaban Yalazı, Karacabey’e verilen değerin önce insanlara sunulan imkânlarla ölçüleceğini kaydetti.
Şaban Yalazı, muhtarlara verdiği yemekte çalışma planları ile ilgili bildiler verdi. Yalazı, “İnsanlarımıza saygıyla hizmet etmek bizim için kutsal bir değere sahiptir. Bu anlayış doğrultusunda önce eğitim ve sağlıkta görülen sıkıntılara çözüm bulacağız. Eğitimin kalitesini artıracak her girişime destek verdiğimiz gibi, gençlerimizin iş ve aş bulmasını kolaylaştıracak mesleki eğitim kurslarına her branşta süreklilik kazandıracağız. Gezici sağlık hizmetlerimizle ve sağlık ocaklarının sayısını artırmakla insanlarımızın her zaman yanında olacağız. Her mahallemize de eşit hizmet vereceğiz. Kent Konseyi’nde ilçemizin geleceğini sizlerle ve meslek kuruluşlarıyla belirleyecek, tarımda, sanayide, eğitimli insan gücünde, ayrıca sosyal, kültürel, sportif etkinlikleriyle çevrede markalaşan bir ilçe olacağız. Bu özlemleri sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
Yalazı, Karacabey’in medeni şartlar altında yaşamak zorunda olduğunu belirterek, seçimi kazanmaları halinde Belediye’nin bundan sonra halka ve Karacabey’e hizmet edeceğini kaydetti. Karacabey’in yükselen eğitim ve kültür seviyesine uyumlu bir çalışama programı hazırladıklarına dikkat çeken Yalazı, bu güne kadar tartışma yaratacak her şeyden uzak durduklarını söyledi. Dayanağı olamayan tartışmalarla zaman geçirmek yerine, Karacabey’in sorunlarını çözecek projeler üretmenin hizmet anlayışı olduğunu dillendiren Yalazı, yemeğin sonunda Karacabey Tarihi adlı kitabını muhtarlar ve basın mensuplarına imzalayarak hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.