Şaban Abi güven tazeledi

Karacabey İnkaya Köyü Derneği, 6. Olağan Genel Kurulu'nu geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi.
Bursa Karacabeyliler Derneği'ne bağlı İnkaya Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği'nin Çiftehavuzlar semtindeki lokalinde yapılan olağan genel kurul sonunda mevcut başkan Şaban Abi, üçüncü kez güven tazeledi.
Tek liste şeklinde oluşan seçimin Divan Başkanlığını Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan üstlendi.
3. kez başkanlığa seçilen Şaban Abi, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti. İnkaya Köyü için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Abi, “Yaptığımız tüm çalışmalarda üst derneğimiz olan Karacabeyliler Derneğini örnek alıyoruz. Yıllardan beri çalmadık kapı bırakmadığımız halde köyümüzde bir türlü hiçbir GSM operatörü çekmiyordu. Bu durum köylülerimizi yıldırmıştı. Sıkıntıyı Karacabeyliler Derneği Başkanı Sayın Yüksel Ceylan'a aktardık. 3 ay gibi kısa bir zamanda artık köyümüzde Turkcell operatörü sorunsuz çekiyor. Bu sorunun çözümünde çaba harcayan Dernek Başkanımız Sayın Yüksel Ceylan'a teşekkür ediyorum” dedi.
Şaban Abi başkanlığındaki yeni İnkaya Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu; Güner Turhan, Şükrü Turhan, Yalçın Durmuş, A. Osman Korkmaz, Murat Demiral, Mehmet Gönç.
    Denetleme Kurulu; İdris Yıldız, Zafer Turhan, Şuayip Baki.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.