Saadet’ten mitinge çağrı

Saadet’ten mitinge çağrı
Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Yozgat, yarın saat 12.00’de Cumhuriyet Alanı’nda miting düzenleyeceklerini duyurdu.
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı’yı Belediye Başkanı olarak görmek isteyen herkesi alana beklediklerini açıklayan Yozgat, Karacabey tarihinde ilk kez yerel seçimlere ilişkin bir miting düzenlendiğine dikkat çekti.
İlçe Seçim Kurulu’na gerekli başvuruların yapıldığını açıklayan Saadet İlçe Başkanı İsmail Yozgat, “Saat 12.00’de başlayacak mitingimizde, Belediye Başkan Adayımız Hamit Çavdarlı’nın konuşmasının yanı sıra belediye meclis üyesi adalarımızın da tanıtımı yapılacak. Ayrıca mitingimizde Hacivat Karagöz gösterisi de yer alacak.” diyerek, etkinlikle ilgili bilgi verdi.
Kamu oyu araştırmalarında açık ara önde olduklarını belirten İlçe Başkanı İsmail Yozgat, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı’yı 30 Mart’ta Belediye Başkanı olarak görmek isteyen herkesi Cumhuriyet Alanı’na çağırdı.
Yozgat, “Cesaret isteyen bir faaliyete giriştik. Ancak 29 Mart için kararını veren Karacabey halkının Cumartesi günü alanda buluşarak kararını sergilemesinden kuşku duymuyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.