Saadet ve Hamidiye Mahalleleri onurlandırıldı

Karacabey Kızılay Şefi Orhan Temel, Saadet Mahallesi’nde Halk Eğitimi Merkezi’ne ait binada gün boyu süren kan alımları sonrası kampanyaya destek veren Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bedri Kalay ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Sayman Ahmet Kankulak’a Atatürk ve Kızılay’ı resmeden anlamlı bir tablo hediye etti.

            Kızılay olarak kan bağışı bilincini toplumda yaymayı amaçladıklarını kaydeden Orhan Temel, Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin örnek bir çalışmaya imza attığını belirterek teşekkür etti.

            Dernek olarak toplumsal her türlü etkinliğe tam destek vereceklerini belirten Başkan Bedri Kalay ise, “Kan bağışı çok kutsal bir davranıştır. Bizler de bu bilinçten hareketle Saadet ve Hamidiye mahallerimizde böyle bir etkinlik yapılmasını istedik. Düşüncemize Kızılay Karacabey Şubesi de destek verdi. Dernek olarak kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kızılay’a taze kan!

Bu arada Kızılay Karacabey Şubesi’nde geçtiğimiz hafta göreve başlayan Orhan Temel, en iyi hizmeti vermek için çalışacağını söyledi.

            Kızılay’da şef olarak görev yapacak olan Temel, “Çok kutsal bir kurumda görev yapacak olmamım onurunu yaşıyorum. Kızılay olarak, ilçemizde kan bağışı bilincini yaymayı amaçlıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın yanı sıra, ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlardan da destek bekliyoruz” diye konuştu.

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.