Saadet Partisi Pazar günü kongreye gidiyor

Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak yanındaki heyetle birlikte Pazar günü yapılacak olağan kongrenin öncesinde ilçede esnaf ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek hem yapılacak kongreye davet, hem de milli gazetenin tanıtımı yaparak gazete hediye etti.

Yapılacak kongrede kendisinin Başkanlığa talip olmayacağını bildirmesine rağmen, yapılan temayül yoklaması ve İl Başkanlığının vereceği karara saygı duyacağının altını çizdi. Bir milli görüşçü göreve talip olmaz ama verilen görevden de kaçma lüksü olamayacağını ifade etti.

Açıklamasına İdlib’e yapılan operasyonun bölgedeki güven ve istikrarı için önemli olduğunu, “ABD’nin de vize işlemlerini askıya almasının, İdlib’e operasyonla eş zamanlı olması nasıl  bir  tesadüftür. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan konsolosluk çalışanının gözaltına alınmasından ABD’ neden bu kadar rahatsız olduğunu; yoksa 15 Temmuz’un arkasında kendisinin deşifre olacağından mı korkuyor” dedi.

Ziyaretler esnasında gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden Koçak 15 Ekim 2017 Pazar günü Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde saat:14:00 te yapılacak olan 6. Olağan kongreye bütün vatandaşları davet etti.

Karacabey Saadet Partisi’nin 6. Olağan Kongresi’nde, mevcut İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak’ın tek listeyle seçime girmesi bekleniyor. Kongrede 120 delegenin oy kullanacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.