Saadet Partisi Bursa milletvekillerini tanıttı

Saadet Partisi Bursa milletvekillerini tanıttı
Karacabey SP teşkilatı düzenlediği görkemli bir programla Bursa millet-vekili adayları; Hilmi Ta-nış, Necati Aslan, Mehmet Gökbel, Gökhan Gerçek ve Abdullah Akgül’ü önceki gün parti binasında Karacabey’li seçmenlerle buluşturdu.
Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı 22 Temmuz seçimlerinde Karacabey’de 1. parti olarak çıkacaklarını iddia etti.
Çavdarlı “ Halkımız mevcut iktidarın uyguladığı IMF politikalarından yaka silker haldedir. ANAP, DYP ve DSP’nin tamamen yok oldu, dolayısıyla bu parti seçmenleri tek alternatif olarak SP’ni görmektedir” diye konuştu.
Bursa Milletvekilleri adına söz alan SP eski il başkanı ve milletvekili adayı Hilmi Tanış “Son dönemde ilçe teşkilatları arasında en başarılı teşkilat burasıdır. Diğer partilerden SP’ne en ciddi katılımlar Karacabey’de gerçekleşmiştir. Türkiye ve Bursa’da taşra çalışmaları sadece SP’de yapılmıştır. 22 Temmuz seçimlerinde millet SP’ni en büyük parti yapacaktır” dedi.
SP’nin diğer partilerden ayrı tutulması gerektiğini vurgulayan Tanış, “Diğer partiler ekonomiyi IMF politikalarıyla yönetme yanlısıdır. Dış politikayı da ABD, AB ve İsrail üzerinden yönetme çabası içindeler. Üniversiteleri YÖK’na devretme hevesi içinde çalışıyorlar, AB tarafından dayatılan sözüm ona uyum yasalarını yutturmak için parlementoda noter gibi çalışan mevcut iktidar ve diğer partiler Türk Milletinin derdine deva olamaz. SP ise Anadolu’yu merkez alan D-8’lerin (Gelişmiş İslam Ülkeleri) öncülüğünde yeni bir dünya kurarak, barış ve huzur içinde tüm kesimlerin gelir seviyeleri %100’lük bir artış sağlamayı hedefliyor. Türk Milleti’ni hak ettiği refah seviyesine kavuşturacağız,
örneğin; asgari ücreti 700 Ytl, memur maaşlarını 1500 Ytl yapacağız. Gardiyan değil, garson hükümet olacağız “ diyerek konuştu.
Daha sonra SP milletvekili adayları esnaf ziyaretinde bulundular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.