Saadet kadroları çelikleşti

Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Genel Merkez ve İl Teşkilatı’nın düzenlediği iki büyük eğitim toplantısı ve diğer bölgesel toplantıların ardından teşkilatların genel seçime hazır olduğunu söyledi.
Toplantılarla birlikte teşkilatların çelikleştiğini dile getiren Zeynel Abidin Koçak, “Genel Merkezimiz, ilçe eğitim başkanlarına yönelik eğitimleri tamamlandı. Bölgesel eğitim toplantıları ile de il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini eğitimden geçirildi. Çelikleşen kadrolarımız genel seçime hazır.
‘Çelikleşme ve Şuurlanma’ sloganıyla başlatılan eğitimlerin startı Ankara’dan verildi. ‘Yeniden Büyük Türkiye’nin ve ‘Yeni Bir Dünya’nın kurulması için 2015 seçimleri hayati bir önem taşıyor. 81 ilde düzenlenen eğitim programları tamamlandı. Bu eğitimler, Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi kadrolarının, güncel yanılgıya aldanmadığını, pes etmek yerine direndiğini ve zafere koşmak için gözyaşlarıyla alın terlerini şakaklarında birleştirmeyi arzuladıklarını ortaya koydu. Ayrıca eğitimlerde yapılan değerlendirmeler, planlamalar ve uyarılar, bütün teşkilat üyelerimiz tarafından hayata geçirilmeye başlandı. Teşkilat üyelerimiz, ülke ve bölge olarak ne kadar hassas, ne kadar kritik ve ne kadar karışık bir dönemden geçildiğinin bilincindeler. Kendilerine düşen sorumluluğun şuuru içindeler. Partimizi zirveye taşıyacaklarına inanıyoruz” dedi.
Eğitimlerin içeriği ile ilgili bilgiler de veren Zeynel Abidin Koçak, “Seminerlerde inancımızın ve tarihimizin bize yüklediği sorumluluğun gereği anlatıldı. ‘Neden çalışmalıyız? Nasıl çalışmalıyız?’ hususunda temel meseleler konuşuldu. Sadece partimizin projeleri ve çözüm önerileri değil, aynı zamanda Türkiye’nin bundan sonraki yol haritası da masaya yatırıldı. Siyaseten ve ahlaken tıkanan, kısır kavgaların esiri edilen Türkiye’nin kurtuluş reçeteleri belirlendi. Kadrolarımız, 5 ay sonra gerçekleşecek tarihi seçimlerde egemen güçlerin yapmış olduğu bütün planları alt üst edecek ve partimizi iktidara taşıyacaktır.
Milli Görüş’ün 45 yıldır üzerinde durduğu ve en önemli sorun olarak gördüğü ‘önce ahlak ve maneviyat’ düsturuna, bugün her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulmaktadır.
Ahlaki, manevi tahribat ve çöküntülerin sosyal olaylarda yoğun olarak hissedildiği günümüzde, en büyük sorun siyaset alanında görülmektedir. İktidar ve siyaset dışı unsurların kavgaları, en çok toplumumuza ve kültürümüze zarar vermektedir. Ülkemizde ve tüm Müslüman coğrafyasında yaşanan ekonomik ve sosyal kaos, kasıtlı yapılan propagandalar ile göz ardı edilmektedir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.