Recep İvedik 6 Kasım’da vizyonda!

Karacabey Longoz Ormanları’nda çekilen, serinin 6. filmi olarak karşımıza çıkacak olan CJ Entertainment Turkey’in üstleneceği Recep İvedik 6 filminin, 8 Kasım 2019 tarihinde seyircilerle buluşacağı açıklandı.
Komedi türünün usta ismi Şahan Gökbakar, izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek yeni serisi Recep İvedik 6’ya ilişkin en son gelişmeleri ve bu yıla damgasını vuracak sinema projesi hakkında önemli tüyoları paylaşarak, Afrika savanalarında çekiminin gerçekleştirileceğini ve bir sonraki serisinin de Afrika yahut Uzakdoğu’da geçeceğini ifade etti.
Diğer taraftan seyircisinin dört gözle beklediği Recep İvedik 6 isimli sinema projesinin afişi yayınlanarak, “Recep’in Yeni Macerası” şeklinde bir yazı paylaşılırken, afişte beyaz perde filminin başrol koltuğunda oturan efsaneleşmiş karakter Recep İvedik’in gömleğinin bir gorilin elinde bulunması ve havada arıza yapmış olan bir uçağın irtifasını kaybetmiş olduğunu yansıtan fotoğraf yayınlandı.
Şahan Gökbakar, fenomen karakteri Recep İvedik 6’nın Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı filmin çekimleri Karacabey’in Longoz Ormanları’nda geçekleşmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.