“Ramazan da Umut Var”

İHH Karacabey İlçe Temsilcisi Mustafa Seviç, geçtiğimiz hafta ihtiyaç sahiplerine umut olmak için 53. Yardım tırını hayırseverlerin destekleriyle hazırlayarak dualarla uğurladıklarını kaydetti. İHH Karacabey Temsilciliği olarak şimdiye dek yüzlerce aileye ulaştıklarını belirten Sevinç, “Ülkemiz ve dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahipleri zor günler geçiriyor. Milyonlarca kişi Ramazan’da yeniden hatırlanmanın umudunu taşıyor. Yıllardır olduğu gibi bu Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerine hatırlanmayı bekleyen kimsesizlere ve sıkıntıya düşmüş çaresizlere umut olmak için çalışıyoruz.” dedi.

Yardımlarından dolayı tüm hayırseverlere teşekkür eden İHH İlçe Temsilcisi Mustafa Sevinç, “Geçen yıl Ramazan bağışlarınızla milyonlarca kişiye ulaşıldı. İhtiyaç sahiplerinin Ramazan’ı kolay geçirmelerine vesile oldunuz. İHH Karacabey Temsilciliği olarak bizler de yüzlerce aileye ulaştık. Fitre, zekat ve fidyelerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Kumanya dağıtımları ile ihtiyaç sahibi ailelerin sahur ve iftarlarına yardımcı olduk. Yetim çocuklarımıza bayramlıklarını ulaştırarak bayrama mutlu girmelerine vesile olduk.

Bu hafta yine ihtiyaç sahiplerine umut olmak için 53. Yardım tırımızı desteklerinizle hazırlayarak dualarla uğurladık. Bu vesile ile bağışçılarımızın, gönüllülerimizin ve tüm Karacabeyli hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ederim.” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.