“Ramazan birlikte güzel!”

İHH İnsani Yardım Vakfı Karacabey Temsilciliği Ramazan ayında ile “Ramazan Birlikte Güzel” sloganıyla hayırseverlerin desteği ile ilçede Ramazan kumanyası yardımı yaptı. İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman yardımlarla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasına şu ifadelere yer verdi; “Karacabey genelinde toplam 100 aileye erzak yardımında bulunduk . Kumanya paketlerimiz bir ailenin bir aylık ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandı. Kampanya kapsamında sizlerde 120 TL karşılığında Kumanya paketi bağışında bulunabilirsiniz. Ramazan kumanyası yardımlarıyla 5 kıta 95 ülkedeki ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayını bereketli geçirmelerine vesile olabilirsiniz.
Dünyanın çeşitli yerlerinde düzenleyeceğimiz iftarlarda , 15 TL bağışta bulunarak bir kişiye iftar yemeği ikram edebilirsiniz
Ramazan bayramı için 150 TL bağışta bulunarak , binlerce yetimden birine bayramlık hediye ederek, yetimin başını okşayabilirsiniz. Bayramlık kıyafet yardımları 43 ülke de 67 bin 920 yetim ve çocuğa ulaşacak.
Türkiye den yola çıkarak , Afrika dan Balkanlara Ortadoğu’dan Uzak Asya’ya farklı iklim ve coğrafyalarda kapıları çalacak mazlumlara yalnız olmadıklarını hatırlatacağız. Zekat ve bağışlarınızla Ramazan birlikte güzel.
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, Balık hali önü çeşme başında bir hafta süre ile tanıtım standımızı açacağız. Faaliyetlerimizle ilgili bilgi almak için standımıza uğrayabilirsiniz. Ramazanın 15. Günü Dünya Yetimler Günü’nde Ulu Cami bahçemizde 800 kişilik Ümmet İftarı’mızı gerçekleştireceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.