PTT, 177. yılını kutladı

PTT, 177. kuruluş yıl dönümü nedeniyle dün Karacabey Cumhuriyet Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma törenine Karacabey PTT Müdürü Turcan Dursun öncülüğündeki personel tam kadro yer aldı.
Günün önemi hakkında konuşan Karacabey PTT Müdürü Turcan Dursun, “1840 yılında kurulan PTT, geçen süre zarfında çağın ve teknolojinin gereksinimlerine uygun olarak her geçen gün kendini yenileyerek günümüzde de hizmet yolculuğuna Posta, Banka ve Lojistik alanlarında devam etmektedir. Geçmişte vermiş olduğu başarılı hizmetleri Kurtuluş Savaşı’nda da sürdürerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün takdirini kazanmıştır.
Yurt genelinde geniş iş yeri ve hizmet ağına sahip kurumumuz, Karacabey’imizde de halkımıza posta, banka ve lojistik alanlarında hizmet vermeye devam etmektedir.
Güçlü Türkiye’nin yenilenen kuruluşu PTT, hizmet kalitesini ve çeşidini gelişen teknolojiye paralel olarak her geçen gün kendini yenilemeye devam etmekte; aynı zamanda daha modern ortam ve mekanlarda hizmet sunulması için tüm iş yerlerini PTT Bank konseptine uygun hale getirme projelerini sürdürmektedir.
Bu vesile ile, kuruluş yıl dönümünü kutladığımız PTT’mize bu güne kadar emeği geçen bütün mensuplarımızı minnet ve şükranla anıyor, çalışan personelimize göstermiş oldukları üstün gayret ve emekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.