PTT, 174 yaşında!

Karacabey’de Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı’nın 174. yıldönümü Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla kutlandı. PTT Müdürü Tuncar Dursun önderliğinde Ata’nın huzuruna çelenk bırakan posta memurları, en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini kaydetti.
PTT’nin tek idealinin ülkesine ve milletine hizmet etmek olduğunu ifade eden Tuncar Dursun, “PTT, kurulduğu 23 Ekim 1840 yılından bu yana dek, Kurtuluş Savaşımızda zor koşullarda yapmış olduğu görev bilinci ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün övgü dolu sözlerine mazhar olan bir kurumdur. Bu günde tek ideali ülkesine ve milletine iyi hizmet etmek olan kuruluşumuzun 174. yılını kutlamaktayız.
Her zaman yeniliği, daha iyiyi arayan bir hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam eden PTT, beklentilerin ötesinde bir performansla halkımız tarafından övgüyle söz edilen birçok uygulamaları başlatmıştır. Bu gün gelinen noktada binlerce personeli ve iş yeri, yüzlerce işlem türüyle PTT sıradan bir kamu kuruluşu olmanın ötesinde rekabetçi ve piyasada belirleyici olan bir kuruluş haline gelmiştir. Bu eserleri özveriyle vücuda getiren değerli halkımıza şükranlarımızı sunar başarı dolu nice yıllar dileriz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.