Polisten uyuşturucuya darbe

Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Bürosu Ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek başarılı bir operasyonla uyuşturucu madde ticareti yapanlara darbe vurdu.   
            Geçtiğimiz Salı günü saat 20.00 sıralarında esrar maddesi satılacağı ihbarını değerlendiren Asayiş Bürosu Ekipleri, Mustafakemalpaşa Yunus Emre Mahallesi Fevzipaşa Caddesi, Çamlık Kıraathanesi otobüs durağı önünde ve çevresinde barikat kurdu.
            Emniyet ekipleri, durağa park etmiş olan ve içinde 3 şahsın bulunduğu 10 T 2177 plakalı ticari aracın yanına yanaşan 16 RT 489 plakalı başka bir otodan beyaz saçlı bir şahsın inerek, diğer otoya bindiğini gözlemledi.
            Takibe devam eden ekipler, saat 22.35 sıralarında 16 RT 489 plakalı aracın aynı yerde bir kez daha durduğunu gördü. Araçtan inen A.Y. elindeki 2 naylon poşetten birisini, yine aynı araçtan inen şüpheli Y.Ç.’ye verdi. Araçtan inen şüpheli İ.D.’nin diğer şüphelilerin yanına gitmesi üzerine, ekipler olaya müdahale etti.
            Y.Ç.’nin elindeki siyah poşetten 920 gram esrarın ham maddesi yeşil bitki ele geçirildi. Şüphelinin üst aramasında montunun sol cebinde 2 ayrı kağıt parçasına sarılı, daralı 110 gram esrar maddesi çıkarken, 16 RT 489 plakalı otonun ruhsat fotokopisinin çekildiği kağıda sarılı, daralı 10 gram yeşil bitki de ele geçirildi.
            Emniyet güçlerince ele geçirilen esrar maddeleri, Bursa Kriminal Polis Laboratuarı’na gönderildi.
            Karakolda düzenlenen evrakla birlikte adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Y., S.D., Y.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Diğer şüphelilerden K.B., ve İ.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.