Polis Günü’nde Ata’ya saygı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle hafta içerisinde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler sonrası, dün de Cumhuriyet Alanı'nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
    Törene Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Belediye Başkanı Ergün Koç, CHP ve MHP İlçe yönetimi, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda polis katıldı.
    Diğer taraftan törende AKP İlçe yönetiminden kimsenin yer almaması, “Acaba yine davet edilmediler mi?” sorusunu gündeme getirdi. Törene yalnızca AKP Belediye Meclis Üyesi Seçkin’in katıldığı gözlendi.
    Polis Memuru İsmail Düzdağ’ın sunumunu yaptığı törende, İlçe Emniyet Müdürü Altan Özer, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Emniyet Müdürü Altan Özer, tebrikleri kabul etti.
    Geçtiğimiz Pazartesi günü Kaymakam Ahmet Yurtseven’e ziyaretle başlayan Polis Haftası programları,  çok sayıda kurum ve kuruluşun İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etmesiyle devam etti.
    Emniyet Müdürlüğü ayrıca, Pazartesi günü akşam namazından sonra şehitler anısına Haşim Onur Cami’nde mevlit okuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.