Plajda şenlik var

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen “2. Yaz Müsabakaları” bu hafta Yeniköy'de başlıyor.  Plaj futboluna ya da plaj voleyboluna katılmak isteyen spor meraklıları için kayıtlar ise hafta boyunca devam ediyor. 

Yeniköy'de geçtiğimiz yıl başlanan ve geleneksel olarak yapılması planlanan yaz spor müsabakaları, çeşitli etkinliklerle yaklaşık bir ay sürecek. Plaj voleyboluna ya da plaj futbolunda katılmak isteyenler ise ücretsiz olarak müracaat edebilecek. 

Plaj voleyboluna ya da plaj futboluna takımıyla katılmak isteyenlerin Karacabey Belediye Başkanlığı 1. Kat Basın Danışmanlığı' ya da Atatürk Kültür Parkı içi Belediye Yüzme Havuzu'a müracat etmeleri gerekiyor. Ayrıca isteyenler, Yeniköy'de Belediye Başkanlığı Kamp Amirliğine de başvurarak ücretsiz turnuvada yer alabilecek.

Bu yıl “Plajda şenlik var” başlığı altında yapılacak organizasyon yaklaşık bir ay sürecek. Etkinlik boyunca haftanın belirlenen günlerinde Spor Antrenörü Esra Taştekin Palabıyık'ın önderliğinde bayanlara ücretsiz aerobik programı sunulacak. Yeniköy'deki yazlıkçıların katılımıyla plajda müzik eşliğinde yapılacak egzersiz programının büyük ilgi görmesi bekleniyor.  

Etkinliğin açılış törenine spor camiasından ünlü isimlerinde katılması beklenirken, etkinlik boyunca belirlenen bazı akşamlarda konserlerinde yer alacağı duyuruldu. Halen devam eden plaj voleybolu ve plaj futbolu kayıtlarına, spora gönül veren tüm Karacabeylilerin hafta boyunca belirlenen müracaat noktalarına başvurmaları gerekiyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.