“Plajda Şenlik Var” başlıyor

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve “Plajda Şenlik Var” adı altında organize edilen spor müsabakaları bu akşam başlıyor. Açılışın sürpriz ismi ise spor dünyasının ünlü isimlerinden Tanju Çolak olacak.

17 Ağustos akşamı açılış programı ile başlaması planlanan Plaj Futbolu ve Voleybol Müsabakaları, yoğun talebin ardından katılımcıların isteğiyle 20 Ağustos tarihine ertelenmişti.  Karşılaşmalarda yer almak isteyen katılımcıların kayıt işlemlerini devam ettirmesi için uzatılan sürenin ardından “Plajda Şenlik Var” etkinlikleri bu akşam saat 20.00'da başlayacak.

Etkinlik boyunca her akşam saat 19.00'da Belediye binası önünden ücretsiz otobüs kaldırılacak. Etkinlikler yaklaşık 3 hafta sürecek. 

Ayrıca etkinlik süresince belirlenen günlerde bayanlar, spor antrenörü Esra Taştekin Palabıyık önderliğinde plajda ücretsiz aerobik programı etkinliğine katılabilecek. Haftanın belirlenen günlerinde sabah saat 09.00'da başlayacak spor aktivitesi şenlik boyunca devam edecek. Ayrıca şenlik boyunca belirlenen akşamlarda sürpriz konserlerde olacak.

Kura çekimlerinin ardından voleybol ve futbol branşlarında takımların rakipleri belli olurken, takım ve grup fikstürü ise etkinlik süresince Belediyenin resmi Facebook sayfasından ve internet sitesi üzerinden duyurulacağı kaydedildi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.