“Plajda Şenlik Var” açılışına sürpriz isim

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve “Plajda Şenlik Var” adı altında organize edilen spor müsabakaları Salı günü başlıyor. 20 Ağustos 2013 Salı gününe ertelenen plaj turnuvasının açılışını ise spor camiasının ünlü ismi Tanju Çolak yapacak.

17 Ağustos akşamı açılış programı ile başlaması planan plaj futbolu ve voleybol müsabakaları, yoğun talebin ardından katılımcıların isteğiyle 20 Ağustos tarihine ertelendi. 

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç yaptığı açıklamada “Takımlarıyla ücretsiz olarak turnuvada yer almak isteyen spor severlerimiz Pazar günü saat 17.00'a kadar müracaat noktaları olan Yüzme Havuzu İdari Bölümü, Yeniköy Kamp Amirliği ve Belediye Başkanlığı Basın Danışmanlığı'na kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Halkımızın gerek müsabakalarda aktif spor yapmasıyla gerek turnuva akşamları gösterileri takip etmesiyle unutulmaz bir organizasyona daha imza atacağız” şeklinde konuştu.

Kura çekimlerinin ise 18 Ağustos Pazar akşamı saat 17.00'de Yeniköy Kamp Amirliğinde yapılacağı ve her takımdan bir sorumlunun kura çekimlerinde bulunması gerektiği kaydedildi. Kura çekimine Karacabey'den katılacaklar için Belediye Binası önünden ücretsiz Belediye Otobüsü kaldırılacağı duyuruldu. 

Diğer yandan “Plajda Şenlik Var” etkinliğinin açılışına ünlü spor adamı Tanju Çolak'ın katılacak olması ise sporseverler tarafından sevinçle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.