Pehlivan, meclis üyesi aday adayı

Karacabey Hürriyet Köyü Muhtarı Ali Pehlivan, AKP'den belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

Meclis üyeliği için kolları sıvayan Pehlivan, Karacabey'e hizmet için göreve soyunduğunu kaydetti.

İlçe Başkanlığı'na başvuru dosyasını teslim eden Hürriyet Köyü Muhtarı Ali Pehlivan, “AKP çatısı altında Karacabey'e daha etkin hizmet verilebileceğine inandığım için bu yola çıktım. Görev verildiği takdirde, Karacabey adına gece, gündüz çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Hürriyet Köyü'ne kazandırdığı yatırımları örnek gösteren Pehlivan, Karacabey'in güzelleşmesi için kendisine zaman ayırmadan koşturacağını kaydetti.

Pehlivan'dan aşure ikramı

AKP belediye meclis üyesi aday adayı Ali Pehlivan, Cumartesi günü saat 12.00 ile 14.00 arasında Vergi Dairesi Müdürlüğü karşısında aşure etkinliği düzenleyeceğini duyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AKP Bursa milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşeceğini söylediği aşure etkinliğine tüm ilçe halkını davet eden Pehlivan, mübarek ayların toplumda birleştirici bir rolü olduğunu vurguladı.

Aşure gününün İslam alemi açısından çok önemli olduğunu dile getiren Pehlivan, “Kardeşliğimizin ve beraberliğimizin pekişmesini sağlayan aşure günlerinde bütün olalım. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz aşure etkinliğimize tüm hemşerilerimi bekliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.