Pazar yerinde meydan savaşı: 4’ü Suriyeli 5 yaralı

Karacabey’de kapalı pazar yerinde Suriyeli iki aile arasında laf atma yüzünden başlayan tartışma adeta meydan savaşına dönüştü.
Salı günü pazar yerinde Suriyeli iki aile arasında laf atma yüzünden başlayan tartışma büyüyünce ortalık bir anda karıştı. Demir sopa, sandalye ve kesici aletlerin kullanıldığı olayda 4’ü Suriyeli 5 kişi yaralandı.
Ortalık karıştı, sopalar havada uçuştu
Alınan bilgiye göre, Karacabey’de Salı günü akşam saatlerinde pazarda alışveriş yapan iki Suriyeli aile arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Taraflar birbirine demir sopa, sandalye ve kesici aletlerle saldırdılar.
Savaş alanına dönen pazar yerindeki kavgada Suriye uyruklu 4 kişi ile börekçi önünde sıra beklerken arada kalan 3-4 yaşındaki bir çocuğu uzaklaştırmak isteyen H. K. (53) yaralandı.
Durumu ağır olan ve başından yaralanan A.A.A.(20) Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’ne, Ö.A.H.(28) ise Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Durumları ağır olan iki şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan A.E., A.E. ve Karacabeyli H.K. ise Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay sonrası polis ekipleri, soruşturma başlattı. A.E. (38) ve A.E. (22) gözaltına alınırken, H.A., A.B.S. ve B.M., ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Vatandaşlar da Suriyelilere huzursuzluk çıkarmalarından dolayı tepki gösterdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.