Özveren, “Düzeni bozmaya adayım”

Karacabey Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıklayan Burhan Özveren, “Düzen kurmaya değil, düzeni bozmaya adayım” dedi ve çarpık olan ne varsa yıkacağını söyledi.

Yerel seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini duyuran Özveren, yolsuzluklara tahammülü kalmadığını belirterek sert bir çıkış yaptı.

Karacabey'i yönetenlerin 40 yıldır kendi çıkarlarını düşündüğünü ileri süren Özveren, “Onun adamı ya da bunun tarafı olmayacağım. Karacabey adına daha fazla zaman kaybı olmamalıdır. Sesimizi çıkarmadığımız ve yüreğimizi koymadığımız için gelinen nokta utanç verici boyutlara ulaşmıştır. Kendimizi gösterme zamanı gelmiştir. Artık kimsenin bizi yönetmesine izin vermemeliyiz. Birlik olursak çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olmaz. Siyasi partiler yalnızca bir araç. Benim amacım gerçek anlamda hizmet etmek. Hizmet edebilmenin yolu da cesaretle kararlı adımlar atmaktan geçer. İç içe olduğum halkın desteğiyle Karacabey'e çağ atlatmak için hazırım” dedi. 

Siyasi bir partiden aday olmayacağını, amacının Karacabey'i işgalden kurtarmak olduğunu dile getiren Özveren, “Karacabey Belediye Başkanlığına bağımsız ve genç bir ekiple talibim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.