Özlenen Karacabey geliyor!

Özlenen Karacabey geliyor!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları ile 35’e yakın partili dün Pazar Yeri’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.
Seçimlerin en iddialı partilerinden biri olan CHP’nin Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, tüm esnafı tek tek gezerek, sıkıntıları dinledi.
Seçim Beyannamesi’nde yer alan 50 projeyi vatandaşlara tanıtan Kartal, insan odaklı belediyeciliği Karacabey’de uygulayacaklarının sözünü verdi.
Enver Kartal’ın ziyaretleri sırasında esnafların Pazar Yeri’nin yapılış biçiminden yakınmaları dikkat çekti.
Yağan her yağmurda büyük sorunlar yaşadıklarını kaydeden esnaf ve vatandaşlar, Pazar Yeri’nin daha kullanılabilir olmadığına dikkat çekti.
Göreve geldikleri takdirde her türlü sıkıntıları halkla birlikte çözeceklerini ifade eden Kartal, Pazar Yeri’nin her esnafın istediği şekilde düzenleneceğini belirtti.
Halkın büyük ilgisiyle karşılaşan CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla tüm Karacabeylilerin yüzünü güldüreceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.