Özkan’la öğrenciler kitap okumaya devam!

*Karacabey Belediyesi tarafından, topluma örnek olması için Özel Tan Okulları işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ projesi kapsamında, minik öğrenciler bu hafta yeniden Başkan Özkan’la bir araya geldi.

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve Özel Tan Okulları işbirliğiyle topluma örnek olması için hayata geçirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ projesi, tüm hızıyla sürüyor.
Her Salı günü farklı sınıflardaki öğrencilerle gerçekleştirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliği, önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan’ın makam odasında tekrarlandı.
Başkan Ali Özkan’ın da bizzat yer aldığı etkinlik kapsamında bu kez, 4/A sınıfı öğrencileri belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanını yaşadı.
Etkinlik öncesi Başkan Ali Özkan minik misafirleri ile sohbet ederek, onların sorularını ve isteklerini dinledi. Daha sonra öğrenciler, Başkan Özkan tarafından dağıtılan hediye hikâye kitaplarını okumaya başladı.
Okuma alışkanlığını geliştirmeliyiz
Başlatılan projenin büyük ses getirdiği belirterek, toplumdaki okuma alışkanlığının geliştirilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Ali Özkan, “Aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımıza kitap okuma sevgisini erken yaşlardan itibaren aşılayabilirsek, ülkemizin geleceği de çok daha aydınlık olacaktır. Bu yüzden bizlerin başlattığı bu projenin örnek olması ve tüm toplum genelinde okuma alışkanlığının yayılması için herkese önemli sorumluluklar düşüyor” dedi.
Düzenlenen etkinliğin sonunda hep birlikte kahvaltı yapılırken, Başkan Ali Özkan da minik öğrencilere süt dağıttı.
Karacabey Belediyesi ve Özel Tan Okulları işbirliği başlatılan proje ile her hafta salı günü saat 09.30’da, belediyede farklı sınıflarla kitap okuma etkinliği yapılmaya devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.