Özkan’dan Toru Gıda’ya ziyaret

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ve geçmiş dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ile birlikte, Toru Gıda Tesislerinde Yönetim Kurulu Başkanı Ata Toru’yu ziyaret etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ve geçmiş dönem KTSO Başkanı Naci Güncü ile birlikte, Toru Gıda tesislerini ve Müdürler Kurulu Başkanı Ata Toru ile bir araya geldi.

Gerçekleşen görüşmede, Başkan Özkan Toru’ya hem istihdam açısından hem de Karacabey’e sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Üretim tesisleri gezildi

Başkan Özkan, Bandırma sınırları içerisinde yer alan TORU Gıda tesislerini heyetle birlikte gezerek üretim aşamalarıyla ilgili yetkili isimlerden bilgi aldı. Özkan görüşmede, Toru ailesine çeşitli konularda Karacabey’e katkılarından dolayı da teşekkür ederek, kendisine Karacabey görsellerinden oluşan porselen tabak takdim etti.

Üretime katkılarından dolayı teşekkür

Özkan ziyarette yaptığı konuşmada, “Toru Gıda, ülkemizde son teknoloji ile dizayn edilmiş bir tesiste faaliyet göstermekte. Karacabeyli hemşerimizin böyle güzel bir yatırıma konu olması bizleri mutlu etti elbette. Ben hem hayırsever işadamı Ata Toru’ya hem de aile fertlerine, Karacabey’e ve üretime olan katkılarından ötürü teşekkür ediyor, çalışma hayatında ve aile hayatında kendilerine sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.