Özkan’dan komşu ilçeye ziyaret

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası başkanlarını ziyaret etti. Özkan’a ziyarette, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kanar da eşlik etti.
*Her iki yönetime de çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Özkan, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’nın bölge için önemine dikkat çekti.

‘Modern belediyecilik’ anlayışıyla sürdürülebilir gelişimi esas alan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası başkanları ve yönetimi ile bir araya geldi. Özkan’a ziyarette, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kanar da eşlik etti.
Başkan Özkan tarafından düzenlenen ziyaretlerde, ilk olarak Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Saadettin Akkoyunlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelindi. Yapılan görüşmelerde, kısa bir süre önce göreve gelen Akkoyunlu ve ekibine başarılar dileyen Özkan, borsanın bölge için önemli bir kurum olduğunu söyledi.
Özkan, iki ilçe arasında diyalogların önemli olduğunu ifade ederek, bu tarz ziyaretlere devam edeceklerini kaydetti.
Özkan, yeni yönetime başarılar diledi
Başkan Özkan’ın ilçedeki ikinci durağı ise Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay ve yönetimi ile buluşan Özkan, burada da yeni yönetime başarı dileklerini sunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Gerçekleşen ziyaretlerde, iki ilçenin bölge için önemine dikkat çekildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.