Özkan: “Vatandaşın ayağına gitmek bizim için şereftir”

*İlk olarak Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’deki diğer belediyeler tarafından da örnek alınmaya başlanan ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinlikleri tüm hızıyla sürerken, etkinlikler kapsamında Başkan Özkan’ın son durağı, İsmetpaşa Mahallesi oldu.

“Mobil Başkan Ali Özkan” sloganı ile yola çıkan ve ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarına start veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, etkinliklerini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Ülke genelindeki diğer belediyelerin de örnek alarak uygulamaya koyduğu ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinlikleri kapsamında, önceki gün İsmetpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Ali Özkan, Karacabey Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü’ne ulaşan talepleri vatandaşlarla birlikte masaya yatırırken, yapılan görüşmelerde “Vatandaşlarımızın ayağına giderek onlarla buluşmak bizim için şereftir” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İsmetpaşa Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası, mahalle kahvesinde kurulan ‘Halil İbrahim Sofrası’nda vatandaşlara belediyeye iletilen sorunlarının gerçekleşme durumları hakkında bilgi verirken, vatandaşlardan gelen yeni talep ve çözüm önerilerini de titizlikle not aldı.

“İlçemizdeki 85 mahallenin tümüne ulaşıyoruz”

İlçedeki 85 mahallenin tamamına ulaşma gayretinde olduklarını vurgulayan Başkan Ali Özkan, “Halil İbrahim Sofrası etkinlikleri çerçevesinde, merkez-kırsal ayırt etmeden bu toplantılarımızı gerçekleştiriyor ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bizlerden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye ve sizlerle beraber, ortak akılla bu konulara çözüm bulmaya her zaman hazırız. Bizleri bir araya getiren bu tür buluşmalarımızı da kararlılıkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“Başkanın ziyaretinden gurur duyduk”

Belediye Başkanı Ali Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve taleplerini yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İsmetpaşa Mahallesi sakinleri de; “Devlet büyüklerinin, belediye başkanlarının, bürokratların bizlerin ayağına gelerek sorunlarımızı dinlemesi bizler için de gurur verici. Vatandaşlar olarak, daha önce hiç görmediğimiz bu organizasyondan başkanımız gibi bizler de şeref duyduk” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.