Özkan sorunların kaynağında

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan şehrin önemli noktalarında inceleme yaptı. Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya gelen Özkan, İkizce’de süren alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Başkan Özkan’ın önceki günkü ziyaretleri arasında ilk durağı şehir merkezinde atıl durumda olan ve çevre kirliliğinin yanı sıra görüntü kirliliğine de neden olan yerler oldu. İncelemeler sırasında Araplarbayırındaki Gençlik Parkı uzantısında yer alan boş araziler Özkan’ın dikkatini çekti.
Buraların heyelan bölgesi olması dolayısıyla yapı izni verilmediğini belirten Özkan “Birikmiş çöplerin ortadan kaldırılması için Temizlik İşleri ekiplerimiz ile Park-Bahçeler ekiplerimiz burada görevlendirildi. Kısa sürede öncelikle bu alanların temizliğinin yapılmasını planlıyoruz. Ardından söz konusu yerlerde sosyal ve yeşil alanlar yaratmak için çaba sarf edeceğiz” dedi.
Özkan’ın bir sonraki durağında ise Galericiler Sitesi yer aldı. Burada Galericiler Sitesi Başkanı Sami Erkan ile bir araya gelen Başkan Ali Özkan esnafla birlikte site sorunlarını konuştu.
Özkan’ın son durağı ise alt yapı çalışmaları sona eren İkizce Mahallesi oldu. Kısa bir süre önce yapılan incelemelerde kanalizasyon giderleri ile içme suyunun birbirine karıştığı tespiti sonrası zaman kaybetmeden çalışmalara başlayan BUSKİ ekipleri köyün alt yapısının tamamını yeniledi.
BUSKİ ekiplerince sona eren çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Ali Özkan, Mahalle Muhtarı Mümin Ereselli ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle halkının duydukları memnuniyeti dile getirdikleri görüşme sırasında Özkan, “Son teknoloji ile içme suyu şebekeleri yenilendi. Şube bağlantılarına kadar kapsamlı bir alt yapı düzenlemesiyle İkizceliler sağlıklı ve uzun ömürlü su taşıyan borulardan artık gönül rahatlığıyla suyu içebilir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.