Özkan, basın mensuplarıyla buluştu

Karacabey AKP belediye başkanı aday adayı Ali Özkan, dün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yerel basının önemine değinen Özkan, “Karacabeyli hemşerilerime ulaştırmak istediğim mesajları aktarmamda köprü vazifesi gören yerel basına çok teşekkür ediyorum” dedi.

AKP Genel Merkezi'nin ilçe adayları bu hafta açıklayacağını dile getiren Özkan, “Şahsıma teveccüh edilirde aday gösterilirsem, güvene layık olmak için elimden geleni yapacağım. Sonraki süreci de basının yardımıyla gerçekleştirmeyi ümit ediyorum” diye konuştu. 

“Dertleri biliyoruz, çözmeye geliyoruz”

Büyükşehir yasasıyla köylerin mahalle olacağını hatırlatan belediye başkanı aday adayı Ali Özkan, “Karacabey'imiz 17 merkez ilçeden biri olarak Büyükşehir'e bağlanacak. Bursa'nın tamamı bütünşehir olarak anılacak.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 1930'lu yıllarda uygulamaya konulmasını istediği “İdeal Cumhuriyet Köyü Projesi”nden esinlenerek, Bülent Ecevit “Köykent”, Alparslan Türkeş “Tarımkent” projelerini ortaya atmışlardı.

Bu projeleri çok daha geniş ve kapsamlı bir şekilde gerçekleştirmek ise Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a nasip oldu. Karacabey Belediye Başkanlığı görevi bize verilirse, köylerimiz Karacabey gibi, Karacabey'imiz de Bursa gibi olacak. Köylerden ilçemize, ilçemizden Bursa'ya çeşitli nedenlerden dolayı göç etme zorunluluğu da ortadan kalkacak” ifadelerine yer verdi

3T formülü

Özkan, “Yasayla beraber Karacabey'de çok ciddi yatırımlar gerçekleşecektir. Bunları kısaca; Tarımsal yatırımlar, turizm yatırımları, teknolojik yatırımlar olarak ifade edebiliriz.

Yatırımları gerçekleştirebilmek için birlikte hareket etmeye ve çok çalışmaya ihtiyacımız var. Temel prensibimiz, hiç kimseyi ötekileştirmeden, sevgiyle yaklaşmak ve herkesle kucaklaşmaktır. Yüreğimizde bütün Karacabeyli hemşerilerimize yetecek kadar sevgimiz, saygımız, muhabbetimiz var. Belediyede ben merkezli bir yönetim anlayışı değil, biz merkezli, vatandaş merkezli bir felsefemiz olacak. Bize taş atana dahi, biz gül atacağız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.