Özer Matlı’nın zaferi

Bursa Ticaret Borsası’nda Rıza Aydın’ın 40 yıllık başkanlığı sona erdi. Karacabeyli İşadamı Özer Matlı, yapılan seçimler sonucunda 6 komisyondan 5’ini kazandı.
    Ticaret Borsası’nda Özer Matlı 11 meclis üyesi çıkarırken, Rıza Aydın’ın listesinden meclis üyeliğine 6 kişi seçildi.
    Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Matlı, çoğunluğu kazandıkları için kimseye farklı bir muamele yapılmayacağını söyledi.
    Hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Matlı, “Birisinin kalbini kırarak üste çıkmayacağız. Bugüne kadar kucaklayıcı olmaya çalıştık, bundan sonra da bu tutumumuzu sürdüreceğiz. Bizim bu saatten sonra Bursa’ya borcumuz var’ dedi.
    Eski başkana nezaket ziyaretinde bulunmak isteyen Matlı’nın, Rıza Aydın’ın odasına alınmadığı öğrenildi. Kendisiyle görüşmeyi kabul etmeyen Aydın’ın yaptığı harekette art niyet aramadıklarını ifade eden Matlı, herkesin birlik içinde görevini yürütmesi gerektiğini dile getirdi.
    Aldıkları aile terbiyesinden dolayı büyüklerine saygıda kusur etmediklerine ve etmeyeceklerine vurgu yapan Matlı, “Çoğunluğu kabul etmeyen, Bursa’yı kabul etmemiş olur. Sonuçta Rıza bey büyüğümüz ve biz ona saygımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.
    Bursa Ticaret Borsası’nda yönetim kurulu seçiminin 14 Mayıs'ta yapılacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.