Özel Grup’la zirveye çıktılar

Özel Grup’la zirveye çıktılar
Karacabey Özel Grup Dershanesi öğrencisi Fethi Anıl Koyuncu önceki gün açıklanan sınav sonuçlarının ardından, MF’den 449 ve TM’den 453 puan alarak ilçe üçüncüsü oldu.
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8-E sınıfı öğrencisi Fethi Anıl Koyuncu hedefinin fen liselerine girmek olduğunu söyledi. Koyuncu “Çanakkale Fen Lisesi’ni düşünüyorum.
Elde ettiğim puanlarla hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Başta ailem olmak üzere, öğretmenlerim ve dershanemin bu sonucun ortaya çıkmasında büyük katkısı oldu” dedi.
Karacabey üçüncülüğü ve diğer öğrencileriyle önemli bir başarı yakalayan Özel Grup Dershanesi Kurucusu Fahrettin Zeki Türker sonuçtan memnun olduklarını belirterek, “Genel anlamda bu başarı özverili çalışmanın ekip ürünü olarak ortaya çıktı. Öğrencilerimizi, yöneticilerimizi ve dershane çalışanlarını kutluyorum. Özel Grup Dershaneleri nice başarılı öğrenciler yetiştirecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. OKS sınavı sonrasında ortaya çıkan tablo elliye yakın öğrencimizin Anadolu ve Fen Liselerine yerleştireceğimizi gösteriyor” diye konuştu.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.