Özel Eğitim Meslek Okulu Pazartesi açılıyor

Karacabey Özel Eğitim Meslek Okulu 07 Şubat 2022 tarihinde özel gereksinimli öğrencilerimizin akademik ve günlük hayatlarını kolaylaştırıp, ülkemize ve ilçemize katma değer sağlayacak meslekleri öğrenerek geleceklerini garanti altına almaları için eğitim-öğretime başlıyor.

Karacabey Özel Eğitim Meslek Okulu 07 Şubat 2022 tarihinde eğitim öğretime start verecek. Okul özel gereksinimli öğrencilerin akademik ve günlük hayatlarını kolaylaştıracak, eğitimlerini eksiksiz almalarının yanı sıra, ülkemize, ilçemize ve ailelerine katma değer sağlayacak mesleklerden tarım uygulamaları ve mobilya iç tasarım uygulamalarını öğrenerek geleceklerini garanti altına alacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Okulumuzun yapımı aşamasında desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve katkı sağlayan başta İlçe Kaymakamımız Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu olmak üzere, Karacabey Belediye Başkanımız Sn. Ali Özkan, Karacabey Özel Eğitim Meslek Okulu Kurucu Müdürü Sn. Müslüm Karataş ve Bakırköy Mahallesi Muhtarı Sn. Kazım Önen’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Karacabey Özel Eğitim Meslek Okulu hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.