Özdemir Ailesi’nden muhteşem sünnet

Karacabey Birlikspor Genel Kaptanı İlker Özdemir ile Çiğdem Özdemir çiftinin oğulları Cenker ve Yekta muhteşem bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını attı.
Taha Düğün Salonu’nda düzenlenen dillere destan sünnet töreninde Özdemir Ailesi’ni, akraba ve dostları yalnız bırakmazken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, başta olmak üzere AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, iş, siyaset, spor camiası ile birlikte çok sayıda davetli bu mutlu günde hazır bulundu.
Türkan-Emin Ün (merhum) ve Mürvet- Metin Özdemir’in de torunları olan Cenker ile Yekta kardeşler sünnet düğününde delikanlı olmanın keyfini doyasıya çıkardı. Çiğdem ve İlker Özdemir çifti, sünnet cemiyetine bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti. Mevlid-i Şerif ve duaların ardından mehter takımı birbirinden güzel marşlarıyla törene renk kattı. Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği sünnet töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Meltem Gazetesi olarak Cenker ve Yekta kardeşlere geçmiş olsun der, Ün ve Özdemir ailelerine de hayırlı olsun dileklerimizi sunarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.