“Oyunuza sahip çıkın!”

Karacabey Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, Beşiktaşlı taraftarlar ile Drama ve Gazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Seçimlerde vatandaşların nasıl oy kullanacağını ve oyunu kullanırken neleri göz önünde bulundurulması gerektiğini anlatan Başkan Koç, “Nasıl ki ehliyeti olmayan birine aracınızı teslim etmiyorsanız, güvenmediğiniz birine noter huzurunda vekalet vermiyorsanız, seçimlerde de belediyeciliği yapamayacak kişilere oyunu vermeyin. Hizmetin ne demek olduğunu bilen kişiye oyunuzu vermeniz gerekir” dedi.
10 yıllık sürecini vatandaşlarla değerlendiren Başkan Koç, yeni dönemdeki plan ve projelerini paylaşırken, özellikle yeni Mustafa Erdoğan Parkı, yeni otogar, yeni sebze-meyve hali, hafif raylı sistem ve çevre yolu projeleri üzerinde durdu. Koç, ayrıca köylerdeki atıl durumda olan okul binalarının düzenlenerek sosyal alanda hizmete dönüş-türülmesine zaman kaybetmeden başlaya-caklarını da sözlerine ekledi. Ziyaretlerde Başkan Koç’a, DP İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu, meclis üyesi adayları ve parti yönetimi hazır bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.