Osman Genç’i kaybettik!

14 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü, elim bir trafik kazasında yaşama veda etti:

Talihsiz kaza, saat 09.00 sıraları Karacabey- Bandırma karayolu Terminal yakınlarında meydana geldi. 35 AG 6553 plakalı otomobilini banket üzerine park eden 14 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Osman Genç, Şoförler Odası'na gitti. Burada kısa süre kaldıktan sonra otomobiline binmek için koşarak yolun karşısına geçmek isteyen Osman Genç'e Bandırma yönünden gelen 49 yaşındaki Nihat D. yönetimindeki 10 NT 907 plakalı otomobil çarptı. Ön camları kırılan aracın savurduğu Genç, kafasına darbe alarak yere yığıldı. Ağır yaralanan Osman Genç, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ardından hava ambulansıyla Bursa Tıp Fakültesi'ne sevk edilmek istenen Genç, hava ambulansının geç gelecek olması nedeniyle tekrar Karacabey'e getirildi.

Burada yapılan müdahalenin ardından Osman Genç’in, bu kez de ambulansla Bursa'ya sevk edilmek istendiği, ancak yolda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Evli ve 2 çocuk babası Osman Genç, gerek eğitimci kişiliği ve gerekse de insani yönüyle çok sevilen biriydi. Genç’in ani ölümü ilçede şok etkisi yarattı. Kaza haberinin duyulması üzerine hastaneye akın eden Genç'in ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve öğretmenler gözyaşlarına boğuldu.

Kaza sonrası hemen Karacabey Devlet Hastanesi’ne gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ise, tarifi imkansız bir üzüntü içinde olduklarını kaydetti. Dingin, “Eğitim camiasının ve tüm Karacabey’in başı sağ olsun. Kederli ailesine ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Üzüntümüz büyük. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

Osman Genç’in cenazesi, bugün Esentepe Çamlık Cami’nde kılınacak ikindi namazının ardından, Bursa’nın Kestel ilçesinde toprağa verilecek.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.