OSB Eski Başkanı Erhan Onar’dan çevrecilere teşekkür

 Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi eski Başkanı Erhan Onar, Marzinc'in ölüm kusan zehir bacalarından tamamen kurtulduklarını perçinleyen Danıştay 14. Dairesinin 29 Mayıs 2013 tarihli kararın açıklanmasıyla hukuk mücadelesinin zaferle sonuçlandığını duyurdu. 

OSB eski yönetiminde görev yapan, Semih Koyuncu, Zafer Beyaz, Bülent Tırakyalı, Ali Kuyumcu ve Erdem Yalçın'la birlikte 4 yılı aşkın onurlu bir mücadele sürdürdüklerini belirten Erhan Onar, bu süreçte kendilerine destek veren Mustafakemalpaşa'lı çevre dostlarına teşekkür borçlu olduklarını söyledi.

OSB eski yönetim kurulu adına konuşan Erhan Onar, “ uzun, ince ve çok dikenli bir süreci, gönül rahatlığı ile geride bırakmanın huzuru içindeyiz. Tehditler aldık, teklifler aldık ancak, Mustafakemalpaşalılar adına çıktığımız bu yolda sürekli dik durduk. Hiç geri adım atmadık. Yemedik, yedirmedik. Bir hayli çetin geçen mücadeleden anlımızın akıyla çıktık. 4 yıl süren hukuk mücadelemiz, 1,5 ay önce sona erdi. Mustafakemalpaşalılar Marzinc belasından tamamen kurtuldu. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, tüm Sivil Toplum Örgütlerine ve çevreci Mustafakemalpaşa halkına sonsuz teşekkür ederiz. Burada ismini saymadığım, söz konusu mücadelede emeği geçen ve ter akıtan herkese minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Marzinc gibi bir devle yapılan mücadele sonucu kazanılan başarıysa, bu başarı tüm Mustafakemalpaşalılarındır “ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.