Ortasarıbey’li öğrenciler bir ilki yaşadı!

Pelit Yayınları Karacabey Ortasarıbey İlkokulu ve Serkan Argın Ortaokulu öğrencilerini kitapla ve yazarla buluşturdu.
Pelit yayınlarının yöneticisi Kekil Şimşek’in geliştirdiği kırsaldaki ilkokul ve ortaokul öğrencilerini yazarla buluşturma projesi devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü Ortasarıbey Köyü’nde ilk ve ortaokul öğrencileri kitapların yazarı Nadide Utku’yla buluştu. Kitap okumanın önemini anlatan Yazar Nadide Utku öğrencilerle söyleşi yaptı, birlikte tekerlemeler söyledi ve kitaplarını imzaladı.
Nadide Utku’nun yazdığı Ay Kapısı, İncili Nine, Masal Rüzgarı, Müzedeki Sandık, Bukalemun Buki ve Minik, Ağaç Evi ve Oyuncak Ülkesi, Şekerleme Tekerleme kitapları öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Köylerinde bir ilki yaşayan öğrencilerin heyecanları gözlerinde okunuyordu. Etkinlik sonunda söz alan Okul Müdürü İbrahim Yılmaz, “Bu etkinlik aynı zamanda öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına büyük bir katkı sağlayacak. Onların fikir ve düşünce dünyalarını açacak ve derslerdeki başarı oranlarının artmasına vesile olacak. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Pelit yayınlar yöneticisi Kekil Şimşek’e ve öğretmen/yazar Nadide Utku’ya öğrencilerimle birlikte teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.