Önemli olan iyi insan yetiştirmektir!

Karacabey Müftülüğü önderliğinde dün din görevlileri ile eşlerine “Ailede Ahlak Eğitimi” konulu bir seminer veren Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enver Uysal, bireysel ve aile yaşamında örnek olunması gerektiğine dikkat çekti.

            Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ndeki konferansa İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Din Görevleri Derneği Başkanı Yaşar Nurcan, din görevlileri üyeleri ile eşleri katıldı.

            Yoğun ilginin yaşandığı gözlenen programda konuşan Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enver Uysal, “Ailede Ahlak Eğitimi” konusunda önemli bilgiler paylaştı.

            Türkiye’de dini ve ahlaki sorunların doruğa ulaştığına dikkat çeken Uysal, bu konuda din görevlilerine büyük işler düştüğünü söyledi.

            İyi insan yetiştiriciliğinin önemli olduğunu ifade eden Uysal, “Her türlü insan yetiştirebiliriz. Doktor, mühendis veya işçi. Hiç fark etmez. Ancak önemli olan iyi insan yetiştiricisi olmaktır. Bu nedenle bireysel ve aile hayatımızda örnek olmalıyız. Bilgi taşlarımızı herkese atmalıyız” diyerek konunun önemine dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.