Onarım bitti, T.C. gitti!

Karacabey Ziraat Bankası Şubesi'nin yenilenen tabelasında “T.C.” ibaresinin yer almaması tepkileri de beraberinde getirdi.

Ziraat Bankası'ndaki onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından dün asılan tabelada 'T.C.' ibaresinin kaldırıldığını fark eden vatandaşlar, iktidarı sert bir dille eleştirdi.

Milli değerlerin yoğun bir saldırı altında olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik planlı bir oyun tezgâhlanıyor. Bankaların yanı sıra resmi kurum ve kuruşlarda da T.C. ibaresi kaldırılıyor. Ülkemiz parçalanmaya doğru gidiyor. AKP iktidarı Türkiye Cumhuriyeti'ni kuranları silmek için uğraşıyor. Büyük ihtimalle terörist başı 'T.C. ibaresi kaldırılsın' diye hükümetten talepte bulundu. AKP iktidarı da gereğini yapıyor” diye konuştu.

AKP'nin iktidara geldiği günden bu yana Türkiye Cumhuriyet'i düşmanlığı yaptığını ileri süren vatandaşlar, “T.C. ibaresi her yerden siliniyor. Son dönemlerde valilik tabelalarından T.C. ibaresini kaldırdılar. Sağlık Bakanlığı tabelalarından yine T.C. ibaresinin kaldırılması söz konusuydu. İktidarın amacı T.C. ibaresini sadece sözcük olarak silmek değil. Sanki Türkiye Cumhuriyeti'nin yıkılması hedefleniyorlar. AKP'nin emperyalist ülkelerin emellerine hizmet etmekten başka bir düşüncesi yok. T.C. ibaresi bir an önce Ziraat Bankası önüne yazılmalı. Çok daha sert tepkimizi göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.