Ömür boyu mutluluğa yelken açtılar!

Çalışkan Büfe sahibi Hayri Çalışkan ve Karacabey Belediyesi personelinden Yelit Özatila'nın görkemli düğün töreninde genç çiftin nikahlarını Belediye Başkanı Ergün Koç kıydı.

Özcanlar Düğün Salonu’nda yapılan düğün törenine AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra, ilçe yönetimi, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Belediye personeli ile çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreninde ayrıca Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile 12 milletvekilinden kutlama mesajları geldi.

Yelit Özatilla’nın nikah şahitliğini AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı ile halası Nuran Bedir yaparken, Hayri Çalışkan’ın şahitleri ise teyzesi Aysel ve eniştesi Mustafa Üçerler oldu.

Bir ömür boyu mutluluğa yelken açan çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, kendilerine ömür boyu mutluluk diledi.

Geceye katılan konuklarla yakından ilgilenen Nurgül-Engin Özatila ile Nursel-Ahmet Çalışkan çifti ise, çocuklarının bu en güzel gecesindeki mutlulukları görülmeye değerdi. Orkestra eşliğinde çalan hareketli şarkılar ve dans müzikleriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar sevdikleriyle birlikte gönüllerince eğlenen Yelit ve Hayri çifti, kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.

            Bu arada düğün öncesi gerçekleşen kına merasiminde Bursa Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu, unutulmaz bir gösteri sundu.

Meltem ailesi olarak yaşamlarını birleştiren Yelit ve Hayri çiftini kutlar, ömür boyu bitimsiz mutluluklar dileriz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.