Oldu olacak, Mustafakemalpaşaya bağlanalım!

Türk Telekom Şefliği de komşuya taşındı:

PTT yanında faaliyet gösteren Türk Telekom Şefliği, bundan böyle Mustafakemalpaşa’da hizmet verecek. Bu uygulama sonrasında Türk Telekom Şefliği’nde çalışan Karacabeylilerin işsiz kalması ise rezaleti de net bir biçimde gözler önüne serdi.

Orman, Doğalgaz, Telekom, Tedaş ve Tapu Kadastro Müdürlüğü gibi kurumların ardından Türk Telekom Şefliği’nin de Mustafakemalpaşa’ya geçmesi tepkileri arttırdı. “Oldu olacak Mustafakemalpaşa’ya bağlanalım” diye konuşan vatandaşlar, AK Parti İlçe yönetiminin ne iş yaptığını sorguladı.

Eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan iletişim hizmetlerine kadar Mustafakemalpaşa’nın her alanda Karacabey’den çok önde olmasını yöneticilerinin basiretsizliğine bağlayan vatandaşlar, “İktidar partisi yöneticileri bunu nasıl açıklayacak? Mustafakemalpaşa’da olan bizde yok, bizde olan orada zaten var. Karacabeyli yöneticiler, bu duruma daha ne kadar seyirci kalacak?” şeklinde isyan etti.

Orman, Doğalgaz, Telekom, Tedaş ve Tapu Kadastro Müdürlüğü gibi kurumların Mustafakemalpaşa'da yer alması ve Karacabey'in buralara bağlı bir köy gibi gösterilmesinin üzücü durum yarattığını ifade eden ilçe halkı, “Tüm bunlar iktidar partisinin ayıbıdır. Bu sorunları AK Parti yöneticileri görmüyorlar mı? Her işimizi Mustafakemalpaşa'ya giderek çözmek durumunda bırakılmaktan bıktık. Son günlerdeki çalışmalardan anlaşılmaktadır ki, Karacabey’den geçmesi kararlaştırılan otoyolun da yeniden Mustafakemalpaşa’ya aktarıldığı görülürse kimse şaşırmasın.

Sürekli Mustafakemalpaşa'ya postalanmamız çok üzücü bir durumdur. Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır? AKP'li yöneticilerimizin basiretsizliği ortadadır. Devlet Hastanemiz yardımlarla ayakta durmaya çalışıyor. Mustafakemalpaşa’ya 200 yataklı, Karacabey’e 150 yataklı yeni hastane yapılacağı açıklamaları ne demektir? Karacabey’e yatırım yapılması günah mı? Karacabey halkı, Mustafakemalpaşa halkı kadar hizmeti hak etmiyor mu? Anladığımız kadarıyla yöneticilerimizin halkın sorunlarıyla uğraşacak zamanları yok” diyerek eleştirilerini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.