Okul yolu tehlike saçıyor

Karacabey Şehit Bahadır Tayfur İlk ve Ortaokulu'nun tehlikelerle dolu okul yolu öğrenci velilerinin tepkilerine neden oluyor.
Okul girişinin çift yön olmasıyla birlikte sağlı sollu park eden araçlar sebebiyle çocuklarını bizzat kendilerinin getirip götürdüğünü söyleyen veliler, “Okul yolu büyük tehlike oluşturuyor. Kaldırımlara park edilen araçlar yüzünden caddeden yürümek zorunda kalıyoruz. Önümüzden veya arkamızdan bir araç geldiğinde nereye kaçacağımızı şaşırmış durumdayız. Çocuklarımızın başına bir kaza gelmesin diye kendimiz götürüyoruz, bu kez de bizim başımıza bir kaza gelecek endişesi taşıyoruz. Bu yolda illa bir kaza mı yaşanması bekleniyor. Bir velinin veya bir öğrencinin canı yandığında bunun hesabını kim verecek? Tehlikeye davetiye çıkaran bu yol için acil çözüm yolu bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.
    Defalarca şikayetlerini bildirdiklerini söyleyen veliler, “Okul Aile birliği toplantılarında bu konuyu sürekli gündeme getirdik. Sorunun İl Trafik Komisyonu'na bildirildiği ve gelecek kararın beklendiği cevabını alıyoruz. Bir kazanın olması an meselesi. Tedbirin hemen alınması gerekiyor. Yetkililere sesleniyoruz. Tek isteğimiz ailece çektiğimiz tehlike dolu okul yolunun bitmesi” diye sözlerini noktaladılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.