Okul Sporları dolu dizgin devam ediyor

Bu yıl Karacabey Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen okul sporları organizasyonları, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa olarak yapıldı.
Okul sporlarına ilişkin teknik açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “Okul sporları faaliyetleri 17 Aralık 2018 tarihinde futsal müsabakaları ile başlamıştır. Bu hafta itibariyle de okullar arası voleybol turnuvası tamamlanmış bulunmaktadır. Bu iki branşta toplamda 109 maç oynanmış ve 589 sporcu öğrencimiz lisanslı olarak kendini ve okulunu temsil etme imkanı bulmuştur.
Önümüzdeki hafta basketbol turnuvalarının yapılması planlanmış bunun hemen akabinde de masa tenisi ilçe şampiyonası organize edilecektir. Organizasyonların en son bölümünde ise okullar arası yıldızlar ve küçükler futbol turnuvaları tertip edilerek 2018-2019 Öğretim Yılı Okul Sporları Karacabey etkinlikleri tamamlanacaktır.
Tüm branşlarda (atletizm, basketbol, futbol, futsal, güreş, masa tenisi) küçük kız, küçük erkek, yıldız kız, yıldız erkek, genç kız – genç erkek kategorileri üzerinden yapılan faaliyetlerde toplamda 330 maç yapılacak ve toplam 1558 sporcu lisanslı olarak yarışmalara katılmış olacaktır.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.