Okul Aile Birlikleri’nden hastaneye yardım eli

Karacabey’deki Okul Aile Birlikleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ticaret Borsası Lokantası’nda düzenlenen yemekte toplanan 1600 YTL ve bir adet televizyonu Devlet Hastanesine bağışladı.
Dün bir araya gelen Muhsin Özdamar İ.Ö.O., Atatürk İ.Ö.O., İMKB Meslek Lisesi, H. Ahmediye Onur İ.Ö.O., Ömer Matlı İ.Ö.O., Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ile Ş. Bahadır Tayfur İ.Ö.O. Okul Alile Birlikleri Başkanları ve temsilcileri, Okul Aile Birlikleri Başkanı Meral Eren önderliğinde bin 600 YTL’yi ve bir adet 37 ekran televizyonu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Kaan Bütün’e teslim etti.
Eren, hastanedeki eksikliklerin giderilmesi için böyle bir karar aldıklarını belirti. Eren, yemekte yapılan çekilişte Arzu Şen’e çıkan 37 ekran televizyonunda aynı akşam devlet hastanesine bağışlanmak üzere iade edildiği belirterek, Şen’e ve yemeğe katılarak desteklerini esirgemeyen tüm Karacabeylilere teşekkürlerini iletti.
Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Kaan Bütün, Okul Aile Birlikleri’nin bu davranışından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, yapılan para bağışının ameliyathanedeki eksikliklerin giderilmesinde kullanılacağını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.