Öğüt’ün öğütleri unutulmayacak!

Öğüt’ün öğütleri unutulmayacak!
*İ.M.K.B. Meslek Lisesi Müdürü Nurten Öğüt’ün emekliye ayrılmasıyla, yerine aynı kurumda görev yapan Müdür Yardımcısı Behlül Gül getirildi.
Karacabey İ.M.K.B. Meslek Lisesi Müdürü Nurten Öğüt, emekliye ayrıldı. 21 yıldır İ.M.K.B.’de başarıyla görev yapan Öğüt, 38 yıllık meslek yaşamını noktalarken, “İçim rahat, gözüm arkamda kalmayacak” dedi.
Nurten Öğüt, Kız Meslek Lisesi’nin, Esentepe’deki modern binasına taşınması ve okulun Ticaret Meslek Lisesi’ne dönüşmesi sırasındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti.
Karacabey’deki tek bayan okul müdürü olan Nurten Öğüt, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve açık sözlülüğüyle tanındı. Herkes tarafından sevilen İ.M.K.B’nin sempatik müdürü kendine özgü stiliyle dost meclislerinin aranılan ismi oldu.
Emekliye ayrılmasıyla yalnızca İ.M.K.B.’de değil, Karacabey Milli Eğitim’inde büyük bir boşluk yaratan Öğüt’ü hiç bir zaman unutmayacaklarını söyleyen öğrencileri ve çalışma arkadaşları, “O, bizim yöneticimiz olmasının ötesinde annemizdi, ablamızdı. Canımız sıkıldığında moral kaynağımızdı. Nurten Öğüt’ün öğütlerinden her zaman yararlanacağız. O’nu yüreğimizde saklayacağız” diye konuştu.
Uzun yıllar başarı ile hizmet verdiği kurumundan veda etmenin zor ancak, zamanı gelince kaçınılmaz olduğunu dile getiren Öğüt, “Öğrencilerimi ve çalışma arkadaşlarımı çok özleyeceğim. Onları hiç bir zaman unutamam. Her zaman yanımda oldular ve yöneticilik görevimi kolaylaştırdılar. Emeklerini esirgemeyen birlikte görev yaptığım tüm arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Gözüm arkamda olmayacak. İnanıyorum ki, İ.M.K.B.’nin bayrağı daha da yukarılara taşınacak” şeklinde duygularını dile getirdi.
Öğüt’ün emekliye ayrılmasıyla yerine, aynı kurumda Müdür Yardımcısı olarak başarıyla görev yapan 25 yıllık eğitimci Behlül Gül getirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.