Oda ve Borsa’dan öğrencilere kış yardımı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Karacabey Ticaret Borsası işbirliği ile her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen eğitim yardımları için komisyon toplantısı yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısı ile gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında alınacak 2.600 adet kışlık bot, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ilçe merkez ve köylerimizdeki okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.
Oda ve Borsa yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Oda ve Borsa olarak eğitim yardımları kapsamında Karacabey merkezinde ve köylerimizde bulunan okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize teslim etmek üzere 2.600 adet kışlık bot alımı için ihale komisyon toplantısını gerçekleştirdik. Böylece son dört yılda 10 bin öğrencimize destekte bulunmuş olacağız. Okullardan gelecek listelere göre 2.600 adet botun öğrencilerimize teslimini tamamlayacağız. Bu vesileyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetini sürdüren İlçe Oda ve Borsası olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmaktan kıvanç duyuyor, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.