Nuri Uzel güven tazeledi

Karacabey Demokratik Sol Parti'nin önceki gün gerçekleşen Olağan Genel Kurulu'nda İlçe Başkanı Nuri Uzel güven tazeledi. 180 üyesi bulunan DSP seçimine 22 üye katılırken, 19 oy alan Nuri Uzel, 3 yıl daha İlçe Başkanlığına getirildi.
    Park Düğün Salonu'nda yapılan kongreye DSP İl Başkanı Necmettin Şengül, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. MHP İlçe yönetimi de kongreye gelerek yenilenen DSP İlçe yönetimine “Hayırlı olsun” dedi.
    İl Yöneticisi Metin Güneş başkanlığında oluşturulan divanda, okunan faaliyet ve gelir-gider raporları oy birliğiyle kabul edildi.
    Seçime tek aday olarak giren DSP İlçe Başkanı Nuri Uzel, sıkıntılı günlerde hep yanlarında olan partililerine teşekkür etti. DSP bayrağını her ortamda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını vurgulayan Uzel, partileri için çaba göstermeye devam edeceklerini duyurdu. Uzel ayrıca, ilçe başkanlığı görevini daha iyi biri gelene kadar sürdüreceğini sözlerine ekledi.
Karacabey'in evlere şenlik bir belediye başkanı var!
DSP İl Başkanı Necmettin Şengül ise, dikkat çeken konuşmasında Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ve AKP iktidarını eleştirdi.
    Karacabey'in evlere şenlik bir belediye başkanı olduğunu dile getiren Şengül, “Üzülerek görüyoruz ki Karacabey, kent gibi yönetilmiyor. Karacabey, görevi kötüye kullanmaktan ceza alan ve hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle sürekli yargılanan bir belediye başkanına sahip. Bu çok acı bir durumdur” dedi.
AKP ile Türkiye dibe vurdu!
AK Parti iktidarıyla birlikte ülkenin her alanda dibe vurduğuna dikkat çeken Şengül, “İşsizlik aldı başını gidiyor. Her ne kadar 3 milyon işsiz var deseler de, gerçek rakam 7,5 milyonun üzerindedir. Dış borç 246 milyar dolardan, 610 milyar dolara yükseldi. Doğalgaz, su ve elektrik ücretleri aldı başını gidiyor. AKP, kendini ve yandaşlarını düşünmekten halkı unuttu. AKP ile terör daha da arttı. Şu anda terörist başının cinsel ihtiyaçlarını karşılaması için kadın bile gönderiyorlar. Ülkede ahlaksızlık arttı. Millet bunlara dindar diye oy verdi ama AKP döneminde zina suç olmaktan çıktı. Aile kültürü bunlarla birlikte çöktü. Boşanmalar arttı. İnsanlar açlıktan, geçimsizlikten ne yapacağını bilemez hale geldi.
    Türkiye'nin bir an önce AKP'den kurtulması gerekiyor. Aksi halde saydığım tüm olumsuzluklar her geçen artmaya devam edecektir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.