Mutluluğa giden yolda ilk adım

Derya Doğruer ve Fatih Dolar muhteşem bir törenle nişanlandı:

Gıda Mühendisi Derya Doğruer ve İnşaat Mühendisi Fatih Dolar’ın düğün törenini aratmayan muhteşem nişan merasimi Cumartesi gecesi çok sayıda davetlinin katılımıyla Oda Restaurant’da gerçekleşti.

Birlikteliğe ilk adımı atan gençlerin nişan yüzüklerini Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Burhan Sevinç takarken, evliliğe giden yolda genç çifte ve ailesine mutluluklar dileyerek alkışlar eşliğinde nişan kurdelesini de kesti. Nişan merasiminin ardından ise gelen pastayı birlikte kesen Derya Doğruer ve Fatih Dolar çifti birbirlerine nişan pastalarından ikram ederek objektiflere oldukça mutlu pozlar verdi.

Genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, kendilerine ömür boyu mutluluk diledi.

Geceye katılan konuklarla yakından ilgilenen İsmail-Saliha Doğruer ve  Fuat-Fatma Dolar çiftlerinin ise, çocuklarının bu en güzel gecesindeki mutlulukları görülmeye değerdi. Müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sevdikleriyle birlikte gönüllerince eğlenen Derya ve Fatih çifti nişanlarını doyasıya kutladı.

Birbirlerine çok yakıştıkları gözlenen yeni nişanlılar, kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Meltem ailesi olarak genç çifti kutluyor, ömür boyu mutlu, huzurlu bir yaşam geçirmelerini diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.