Mutlu Kitaplar

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede Mutlu Kitaplar projesi start aldı.

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İlçemiz okul yöneticilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerinin okudukları ve evde kitaplıklarında bulundurdukları kitaplardan öğrencilerimizin de okumasına değer gördükleri kitabı okul kütüphaneleri ile paylaşmaları için Mutlu Kitaplar projesi başladı.

Proje ile ilçemiz öğrencilerinin okudukları ve okumaya değer buldukları kitapları okul kütüphaneleri ile paylaşarak iş birliğine dayalı okuma alışkanlığı ve kültürü oluşturabilmelerine katkı sağlaması amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda okullarımızda bulunan kütüphanelerimizdeki nitelikli kitap sayısında da artış olacağı düşünülmektedir.

Projede okul yöneticileri, öğretmenler ve tüm gönüllüler kitap paylaşımında bulunabileceği gibi ilçemizin tüm resmi kurum/kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve okuma seferberliğimize katkı sağlayacak Karacabey halkımız da projemiz için kitap paylaşımında bulunabilir” denildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “İlçe Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu, himayelerinde oluşturduğumuz projemize, öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırma süreçlerinde her zaman olumlu örnek olan Karacabey halkımızın ve sivil toplum örgütlerimizin canı gönülden destek vereceğine inanıyorum. Projemize katkı sağlayan ve sağlayacak olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.